HomePortalCalendarGalleryFAQSearchMemberlistRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
April 2018
MonTueWedThuFriSatSun
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
CalendarCalendar
Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Latest topics
» LOVE n DATING
Tue Aug 18, 2009 2:20 pm by iera_yoyo

» Tempat makan BEST n x BEST
Tue Aug 18, 2009 2:11 pm by iera_yoyo

» lembaran baru..
Thu Aug 13, 2009 2:56 am by masterslay23

» TeKa TeKi TeKaK TeKuK
Thu Aug 13, 2009 2:54 am by masterslay23

» Jenama @ Keselesaan....?!!
Thu Aug 13, 2009 2:52 am by masterslay23

» Lecturer Kegemaran Anda
Thu Aug 13, 2009 2:50 am by masterslay23

» MOVIE PALING BEST>>>>
Wed Aug 12, 2009 4:50 pm by bomcikebum

» Pengumuman Penting
Sun May 31, 2009 11:21 pm by Admin

» kawan tu apa???
Sun May 10, 2009 4:30 pm by masterslay23

Social bookmarking
Social bookmarking digg  Social bookmarking delicious  Social bookmarking reddit  Social bookmarking stumbleupon  Social bookmarking slashdot  Social bookmarking yahoo  Social bookmarking google  Social bookmarking blogmarks  Social bookmarking live      

Bookmark and share the address of INFORMS on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of INFORMS on your social bookmarking website
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 20 on Fri Jun 26, 2015 3:43 pm

Share | 
 

 LOVE n DATING

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin
avatar

Number of posts : 282
Age : 29
Registration date : 2008-05-03

PostSubject: Re: LOVE n DATING   Sat Aug 23, 2008 5:19 pm

korang tau sangat ker dari aku????kalo x tau, jangan suka mengada ada kan benda yang x ada..so, please respect other..kk
Back to top Go down
View user profile http://informs.forume.biz
wa_pu_che_taw

avatar

Number of posts : 66
Age : 29
Location : c-lunk
Job/hobbies : mkn n tido..hobi terbaik...
Humor : aku lapo....
Registration date : 2008-07-25

PostSubject: Re: LOVE n DATING   Sat Aug 23, 2008 5:23 pm

uik..marah plak..

hmm..

klu xleh n k gurau2 dlm forum ni ok..

fine...
Back to top Go down
View user profile http://www.lovemykampungpisang.blogspot.com
Admin
Admin
Admin
avatar

Number of posts : 282
Age : 29
Registration date : 2008-05-03

PostSubject: Re: LOVE n DATING   Sat Aug 23, 2008 5:29 pm

bukan marah..just nak g tau,nak gurau tue agakČ lah jgak..info yang korang dgr pun x semesti nya betul...so, if korang nak tau sendiri,jmpa face 2 face...kena fikir jugak sblm bergurau..org tue marah ke x !!!..kalo korang nak share loveČ nie,share jer lah..aku x kisah...
Back to top Go down
View user profile http://informs.forume.biz
wa_pu_che_taw

avatar

Number of posts : 66
Age : 29
Location : c-lunk
Job/hobbies : mkn n tido..hobi terbaik...
Humor : aku lapo....
Registration date : 2008-07-25

PostSubject: Re: LOVE n DATING   Sat Aug 23, 2008 5:34 pm

hmm

watever
Back to top Go down
View user profile http://www.lovemykampungpisang.blogspot.com
cookie-cute

avatar

Number of posts : 254
Age : 29
Location : kL, srwk, kL.
Job/hobbies : job:full time daughter, sis n students..hobbies:reading,movie,on9!!
Registration date : 2008-05-03

PostSubject: Re: LOVE n DATING   Sat Aug 23, 2008 10:45 pm

admin.
relax la.
huu.
sunny sunny sunny sunny sunny

_________________

________________________________________________________________________________________________________________
certum ex incertis:certainty out of uncertainty
Back to top Go down
View user profile http://myspace.com/yna88
arold88

avatar

Number of posts : 440
Age : 29
Location : Office FBI
Job/hobbies : ngeLap d Stadium
Registration date : 2008-05-16

PostSubject: Re: LOVE n DATING   Sat Aug 23, 2008 11:11 pm

hahaha..mcm2 la.......elek2 sudei..jgn emo2.....COOL DUDE
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin
avatar

Number of posts : 282
Age : 29
Registration date : 2008-05-03

PostSubject: Re: LOVE n DATING   Sun Aug 24, 2008 3:32 pm

hahaha..tgh relax lah nie..xde hal lah.
Back to top Go down
View user profile http://informs.forume.biz
arold88

avatar

Number of posts : 440
Age : 29
Location : Office FBI
Job/hobbies : ngeLap d Stadium
Registration date : 2008-05-16

PostSubject: Re: LOVE n DATING   Sat Aug 30, 2008 12:57 pm

FINE
Ini la yang perempuan suka gunakan untuk hentikan pergaduhan, lebih-lebih lagi bila dia rasa dia yang betul dan anda kena diam. Jangan sekali kali gunakan perkataan ini untuk memberi gambaran rupanya, terutama sekali apabila dia sedang mencuba pakaian di kedai - hanya akan membawa anda berdua bergaduh.

LIMA MINIT
Ini sebenarnya setengah jam. Ianya sama jugak dengan lima minit yang
perlawanan bola sepak akan berakhir sebelum anda membawa sampah ke luar, jadi ini adalah pertukaran yang seimbang.

TAKDE APA-APA
Ini bermakna "something" dan anda perlu berjaga-jaga! Perkataan ini
melambangkan perasaan perempuan yang inginkan anda berputar-putar kat dalam macam mesin basuh. Selalunya, ini akan memulakan pergaduhan yang akan bertahan selama 'LIMA MINIT' dan diakhiri dengan 'FINE'.

PERGILAH! (dengan kening terangkat)
Ini adalah satu cabaran yang akan membuat si perempuan menjadi marah dengan 'TAKDE APA-APA' dan diakhiri dengan 'FINE,PERGILAH' (dengan kening biasa). Ini bermakna 'mengalah' atau 'buat je la apa yang awak nak sebab saya tak kisah'. Anda hanya akan mendapat situasi ini dan dalam beberapa minit diikuti dengan 'TAKDE APA-APA', 'FINE' dan dia akan bercakap kembali dengan anda dalam masa 'LIMA MINIT' apabila dia dah sejuk.

MENGELUH YANG KUAT
Ini sebenarnya bukanlah perkataan, tetapi kenyataan yang sering disalah
anggap oleh kaum lelaki. 'MENGELUH YANG KUAT' bermakna dia merasakan anda adalah seorang yang bodoh ketika itu dan dia sendiri terfikir kenapalah dia menghabiskan masa berdiri di situ dan bergaduh mengenai 'TAKDE APA-APA'.

MENGELUH YANG PERLAHAN
Lagi sekali, ini bukanlah perkataan. 'MENGELUH YANG PERLAHAN' membawa maksud yang dia berasa puas. Adalah lebih elok jika anda duduk diam, jangan buat sebarang tindakan... dan dia akan kekal puas.

OKAY LAH
Ini adalah kenyataan yang paling merbahaya seorang perempuan boleh buat kepada lelaki. 'OKAY LAH' bermakna dia ingin berfikir panjang sebelum dia membalas terhadap perbuatan anda yang telah menyakitkan hatinya. 'OKAY LAH' selalunya digunakan dengan 'FINE' bersama 'Kening Yang Terangkat'.

BUAT LAH
Satu ketika di masa depan dalam masa terdekat, anda akan dilanda masalah yang besar.

TOLONGLAH
Ini bukan kenyataan, sebaliknya adalah pelawaan. Seorang perempuan memberi anda peluang untuk mengeluarkan sebarang alasan atau sebab di atas apa yang telah anda lakukan. Anda mempunyai peluang yang adil dengan kejujuran, jadi berhati-hati dan anda tidak akan mendapat 'OKAY LAH'.

TERIMA KASIH
Seorang perempuan mengucapkan terima kasih. Jangan pengsan. Terima dan ucapkan sama-sama.

TERIMA KASIH BANYAK-BANYAK
Ini banyak berbeza dari 'TERIMA KASIH'. Seorang perempuan akan menggunakan ini apabila dia dah terlampau marah pada anda. Ini menunjukkan yang anda telah menyinggung perasaannya dan akan diikuti dengan 'MENGELUH YANG KUAT'. Berhati-hati untuk tidak bertanya apa yang salah selepas 'MENGELUH YANG KUAT' kerana ini hanya akan membuat dia berkata 'TAKDE APA-APA'.
Back to top Go down
View user profile
cookie-cute

avatar

Number of posts : 254
Age : 29
Location : kL, srwk, kL.
Job/hobbies : job:full time daughter, sis n students..hobbies:reading,movie,on9!!
Registration date : 2008-05-03

PostSubject: Re: LOVE n DATING   Sat Aug 30, 2008 6:09 pm

arold88 wrote:

LIMA MINIT
Ini sebenarnya setengah jam. Ianya sama jugak dengan lima minit yang
perlawanan bola sepak akan berakhir sebelum anda membawa sampah ke luar, jadi ini adalah pertukaran yang seimbang.

well, bkn sume pompuan cm2.
hee.
aku, klu aku ckp 5min, it means 5min.
klu 30min lg, aku ckp 30min la.
huu.
i hate the idea about people hav to wait 4 me n me wait for sumbody.
hate.hate.hate.
Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

_________________

________________________________________________________________________________________________________________
certum ex incertis:certainty out of uncertainty
Back to top Go down
View user profile http://myspace.com/yna88
arold88

avatar

Number of posts : 440
Age : 29
Location : Office FBI
Job/hobbies : ngeLap d Stadium
Registration date : 2008-05-16

PostSubject: Re: LOVE n DATING   Sun Aug 31, 2008 1:27 am

ape2 la cookie....aku copy paste je...kekek

eh eh ..salah...petikn dr single ke-2 THE LIBRARIANZ: CINTA PRESERVATION
Back to top Go down
View user profile
cookie-cute

avatar

Number of posts : 254
Age : 29
Location : kL, srwk, kL.
Job/hobbies : job:full time daughter, sis n students..hobbies:reading,movie,on9!!
Registration date : 2008-05-03

PostSubject: Re: LOVE n DATING   Sun Aug 31, 2008 7:32 pm

owh.eh.
hee.
aku dgr cte kelip2 cipta lgu utk the librarianz.
cintaku bputik di perpustakaan itu.
haha!!
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
aku lead singer.
nt ade recording, ktorg pgl ko.
heheh!!

_________________

________________________________________________________________________________________________________________
certum ex incertis:certainty out of uncertainty
Back to top Go down
View user profile http://myspace.com/yna88
arold88

avatar

Number of posts : 440
Age : 29
Location : Office FBI
Job/hobbies : ngeLap d Stadium
Registration date : 2008-05-16

PostSubject: Re: LOVE n DATING   Sun Aug 31, 2008 11:01 pm

cokie...aku rs kau slh denga la...bukan LEAD...BACKUP singer...kmi memerlukn suara kau tuk buat suara suprano....
Back to top Go down
View user profile
cookie-cute

avatar

Number of posts : 254
Age : 29
Location : kL, srwk, kL.
Job/hobbies : job:full time daughter, sis n students..hobbies:reading,movie,on9!!
Registration date : 2008-05-03

PostSubject: Re: LOVE n DATING   Mon Sep 01, 2008 12:23 am


xblh dow.
kelip2 ckp, aku plg sesuai jd lead dow.
seperano bg kt encik D bkn nme sbnr la.
blh x?
hee.
ah, xkira.aku nk jd lead singer gak!!
hahah!!
Razz Razz Razz Razz Razz Razz

_________________

________________________________________________________________________________________________________________
certum ex incertis:certainty out of uncertainty
Back to top Go down
View user profile http://myspace.com/yna88
arold88

avatar

Number of posts : 440
Age : 29
Location : Office FBI
Job/hobbies : ngeLap d Stadium
Registration date : 2008-05-16

PostSubject: Re: LOVE n DATING   Mon Sep 01, 2008 12:28 am

hahah..ok la2...kteorg bg can kau berduet la....hahah..dah lari tajok dah ni..

DAH2 BACK 2 TOPIK
Back to top Go down
View user profile
cookie-cute

avatar

Number of posts : 254
Age : 29
Location : kL, srwk, kL.
Job/hobbies : job:full time daughter, sis n students..hobbies:reading,movie,on9!!
Registration date : 2008-05-03

PostSubject: Re: LOVE n DATING   Thu Sep 04, 2008 5:06 am

korg cye kt cinta pndg pertama?
love at the first sight?

_________________

________________________________________________________________________________________________________________
certum ex incertis:certainty out of uncertainty
Back to top Go down
View user profile http://myspace.com/yna88
coffeeQueen



Number of posts : 11
Registration date : 2008-07-29

PostSubject: Re: LOVE n DATING   Thu Sep 04, 2008 3:08 pm

pecaya!! tp slalunya x tahan lama.. sbb cinta pandang pertama slalunya dr mata.. bkn dr hati..
Back to top Go down
View user profile
cookie-cute

avatar

Number of posts : 254
Age : 29
Location : kL, srwk, kL.
Job/hobbies : job:full time daughter, sis n students..hobbies:reading,movie,on9!!
Registration date : 2008-05-03

PostSubject: Re: LOVE n DATING   Thu Sep 04, 2008 5:57 pm

aku xcye.sbb;

1.ko bru pndg die skali, xkn da jatuh cinta.at least, kne pndg berkali2 dlu.haha.
2.ko jatuh cinta sbb tgk muka/physical die je.ati die ko xtw.skg byk org jahat n gay kt dunia ni.haha.
3.2je la kot sbb aku xcye cinta pndg pertama.

hee.
Wink

_________________

________________________________________________________________________________________________________________
certum ex incertis:certainty out of uncertainty
Back to top Go down
View user profile http://myspace.com/yna88
arold88

avatar

Number of posts : 440
Age : 29
Location : Office FBI
Job/hobbies : ngeLap d Stadium
Registration date : 2008-05-16

PostSubject: Re: LOVE n DATING   Fri Sep 05, 2008 12:43 am

cookei mcm dah ade penglmn je...mmg kau ni yg pndang org dulu kan??heheh
Back to top Go down
View user profile
cookie-cute

avatar

Number of posts : 254
Age : 29
Location : kL, srwk, kL.
Job/hobbies : job:full time daughter, sis n students..hobbies:reading,movie,on9!!
Registration date : 2008-05-03

PostSubject: Re: LOVE n DATING   Sat Sep 06, 2008 10:44 pm

mmg la kne pndg kn.
hee.
tp aku pndg je.
n myb sumtimes ade cm crush sket.
tp 2 crush je.
xcinta pn.
hee.
byk mse lg utk aku cri y terbaek.
huu.
kawan lg best.
kn?

_________________

________________________________________________________________________________________________________________
certum ex incertis:certainty out of uncertainty
Back to top Go down
View user profile http://myspace.com/yna88
arold88

avatar

Number of posts : 440
Age : 29
Location : Office FBI
Job/hobbies : ngeLap d Stadium
Registration date : 2008-05-16

PostSubject: Re: LOVE n DATING   Sun Sep 07, 2008 1:18 am

luv at 1st sight?.....

from my xperient...aku pnh lalui....mmg indah mula2..cey....
dah dpt?...ilang seri perchentaan itu..hehe..
time tu main surat2...mane de hp hp..kalau call pun gne public...

tula...luv base on "luaran"...kite x kenal dgn dalm that person..main redah je..
x lame...BORING..then? BREAK..THEN?

kembali sbg SINGLE yg terhangat d pasarn...hehe
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin
avatar

Number of posts : 282
Age : 29
Registration date : 2008-05-03

PostSubject: Re: LOVE n DATING   Sun Sep 07, 2008 4:51 pm

arold88 wrote:
luv at 1st sight?.....

from my xperient...aku pnh lalui....mmg indah mula2..cey....
dah dpt?...ilang seri perchentaan itu..hehe..
time tu main surat2...mane de hp hp..kalau call pun gne public...

tula...luv base on "luaran"...kite x kenal dgn dalm that person..main redah je..
x lame...BORING..then? BREAK..THEN?

kembali sbg SINGLE yg terhangat d pasarn...hehe

ahaks...memang terbaik lah..nak tanya nie,ko hangat ke d pasaran..???hehehe

lol!
Back to top Go down
View user profile http://informs.forume.biz
arold88

avatar

Number of posts : 440
Age : 29
Location : Office FBI
Job/hobbies : ngeLap d Stadium
Registration date : 2008-05-16

PostSubject: Re: LOVE n DATING   Sun Sep 07, 2008 6:32 pm

xde la aku hangat.....x mcm kau..hangit di pasaran...kekek
Back to top Go down
View user profile
unknown



Number of posts : 3
Registration date : 2008-09-08

PostSubject: Re: LOVE n DATING   Mon Sep 08, 2008 10:35 pm

salam u all n slmt sejahtera...hari ini aku nak kongsi sikit kisah cinta aku..tapi xde lah best sangat...tapi yang menyedihkan, aku meluah kan kate2 yang x patut pada c die..fikiran aku bercelaru..x tau nak buat ape..ntah patut ke aku cakap macam tu kat die
Back to top Go down
View user profile
arold88

avatar

Number of posts : 440
Age : 29
Location : Office FBI
Job/hobbies : ngeLap d Stadium
Registration date : 2008-05-16

PostSubject: Re: LOVE n DATING   Tue Sep 09, 2008 12:59 am

kau kata ape? kau sumph seranah die ke??
unknown, intro la dulu kt treat "introduce urself"...aku pun x tau ko laki ke pompuan....
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin
avatar

Number of posts : 282
Age : 29
Registration date : 2008-05-03

PostSubject: Re: LOVE n DATING   Sun Sep 14, 2008 2:55 pm

sapa tue unknown..tapi aku nak tau sangat lah crta c unknown nie..macam best jer
Back to top Go down
View user profile http://informs.forume.biz
Sponsored content




PostSubject: Re: LOVE n DATING   

Back to top Go down
 
LOVE n DATING
Back to top 
Page 4 of 6Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» Win a FREE Umbilical Love newborn shoot
» We Love Our Fans Giveaway *usa only*
» I Love Pet Supermarket Contest
» The INTP
» kanjani8's version of One love

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
INFORMS :: Kedai Kopi-
Jump to: